Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gruodžio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 3 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.006
ABV:
5.6 %
IBU:
47
EBC:
23
IBU/OG:
0.97
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.300
Karamelinis salyklas 245.8 0.300
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 14.0 24 60
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (slapios, naudotos) 60.0 87

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai