Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 12 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.012
ABV:
5.1 %
IBU:
30
EBC:
16
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 2.500
Munchner salyklas 25.0 1.500
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 14.0 12 60
Cascade (U.S.) 6.0 15 15
Airiška kerpena 0.0 3 10
Cascade (U.S.) 6.0 15 1
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 7.0 76

Pastabos

Salinimas:
3 min 50ºC (1:2);
80 min 68ºC (1:3);
5L mentalo užverdama (verdama 5 min);
10 min 73ºC (1:3);
tekinama 80->90ºC vandeniu.

Fermentacija:
pirminė -12 dienų.
antrinė -be antrinės.
Prisijungę aludariai