Receptas / Erstikio KASKADA
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 12 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 2.500 | 62.5 | |
Munchner salyklas | 25.0 | 1.500 | 37.5 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 14.0 | 12 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 6.0 | 15 | 15 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 3 | 10 | |
Cascade (U.S.) | 6.0 | 15 | 1 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 7.0 | 76 |
Pastabos
Salinimas:
3 min 50ºC (1:2);
80 min 68ºC (1:3);
5L mentalo užverdama (verdama 5 min);
10 min 73ºC (1:3);
tekinama 80->90ºC vandeniu.
Fermentacija:
pirminė -12 dienų.
antrinė -be antrinės.
3 min 50ºC (1:2);
80 min 68ºC (1:3);
5L mentalo užverdama (verdama 5 min);
10 min 73ºC (1:3);
tekinama 80->90ºC vandeniu.
Fermentacija:
pirminė -12 dienų.
antrinė -be antrinės.