Receptas / Edvino pirtele belankant
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 23 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.500 | 68.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 15.2 | |
Cukrus | 0.0 | 1.000 | 15.2 | |
Maltosos karamelinis | 201.0 | 0.100 | 1.5 | |
6.600 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
S-33 ( I- karta) | 12.0 | 82 |
Pastabos
75 min 62C
20min 72C
5min 79C
boil 70min
fermentacija 22C aplinkos.
20min 72C
5min 79C
boil 70min
fermentacija 22C aplinkos.