Receptas / wheatwine
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 2 d.
Parametrai
OG:
1.106
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
11.3 %
|
|
IBU:
96
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.90
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 5.000 | 54.3 | |
Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.600 | 28.3 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 10.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.400 | 4.3 | |
BEST Melanoidin salyklas | 71.5 | 0.200 | 2.2 | |
9.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sorachi Ace | 13.0 | 90 | 60 | |
Nelson Sauvin | 12.5 | 100 | 0 | |
190 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
White Labs - San Diego Super Yeast WLP090 | 200.0 | 81 |