Receptas / 41 Rūkytas miežinis
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 27 d.
Parametrai
|
OG:
1.064
|
|
|
FG:
1.017
|
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
|
IBU:
36
|
|
|
EBC:
23
|
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Bazinis salyklas | 3.0 | 6.000 | 78.2 | |
| Bazinis salyklas | 3.0 | 1.600 | 20.9 | |
| Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.070 | 0.9 | |
| 7.670 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| MauriBrew Weiss | 30.0 | 73 |
Pastabos
mielės po vieno virimo, vakarykštės, ~500 ml. Salyklas 1,6 kg rūkytas ant alksnio sodyboj ant šašlykinės.
Salinant, verdant ir išvirus, aiškiai jaučiamas malonus dūmo aromatas ir skonis.
Salinant, verdant ir išvirus, aiškiai jaučiamas malonus dūmo aromatas ir skonis.
