Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 4 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gegužės 28 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.009
ABV:
5.1 %
IBU:
21
EBC:
37
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 1.150
Briess Victory Malt 75.0 0.680
Briess Pilsen DME 4.0 0.400
Smoked Malt (Briess) 9.0 0.110
Light Chocolate Malt (Muntons) 451.2 0.110
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.090
      2.540

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger arba EKG 4.7 7 60
Challenger arba EKG 4.7 7 60
Fuggle (UK) 4.7 14 10
Fuggle (UK) 4.7 14 0
      42  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kveikas arba WLP028 Edinburgh Scottish Ale plautos 20.0 82

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Whirlfloc Tabletės 1/4 1.0 g Virimui 15 min.
rudas cukrus gazavimui 50.0 g Buteliuose -

Pastabos

cukrus  buteliuose +0.2% ABV
Bandau tunint savo pirma skotiska
https://www.aludariuklubas.lt/receptas/16864-cowgate-s-calling-i-lt-probably-wants-their-beer-back-g...
.
Pirmo skonis buvo visai geras, tai stipriai nekeiciau.
Bandyt salint auktesnej T, kad liktu saldumo, kokia 65c 60 min ir 75c 30 min.
Apyniai kartumui Challenger arba EKG, o aromatui Fuggle. 

Prisijungę aludariai