Receptas / verdu vilniuje :) žirginėlio
Informacija
Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 8 d.
Parametrai
OG:
1.199
|
|
FG:
1.076
|
|
ABV:
16.2 %
|
|
IBU:
5
|
|
EBC:
100
|
|
IBU/OG:
0.03
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 16.8 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 16.8 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 16.8 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 16.8 | |
CaraHell | 25.0 | 0.800 | 6.7 | |
CaraHell | 25.0 | 0.800 | 6.7 | |
CaraHell | 25.0 | 0.800 | 6.7 | |
CaraHell | 25.0 | 0.800 | 6.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.120 | 1.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.120 | 1.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.120 | 1.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.120 | 1.0 | |
Special B | 400.3 | 0.050 | 0.4 | |
Special B | 400.3 | 0.050 | 0.4 | |
Special B | 400.3 | 0.050 | 0.4 | |
Special B | 400.3 | 0.050 | 0.4 | |
11.880 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northdown (U.K.) | 5.5 | 24 | 40 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 62 |
Pastabos
48C 5min
66C 60min
vilniaus vanduo
66C 60min
vilniaus vanduo
Komentarai
-
DV
2012 m. Gegužės 15 d.Ar tik ne sitas buvo geguzes VAKe? -
Dainius
2012 m. Gegužės 15 d.Tikrai šitas. -
DV
2012 m. Gegužės 15 d.Va sitas man vakaro topas. Ir geriasi labai lengvai, ir skrudesis maloniai jauciamas nuo pradzios iki galo, ne per sausas ir ne per saldus, toks labai gerai nutaikytas porteris. -
Dainius
2012 m. Birželio 6 d.Pritariu, saldokas kiek, bet labai lengvai geriamas porteriokas. -
lukasvera
2012 m. Birželio 7 d.Ir man, kaip naujokui patiko.
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.