Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 8 d.

Parametrai

OG:
1.199
FG:
1.076
ABV:
16.2 %
IBU:
5
EBC:
100
IBU/OG:
0.03
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Porteris

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.000
Bazinis salyklas 3.0 2.000
Bazinis salyklas 3.0 2.000
Bazinis salyklas 3.0 2.000
CaraHell 25.0 0.800
CaraHell 25.0 0.800
CaraHell 25.0 0.800
CaraHell 25.0 0.800
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.120
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.120
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.120
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.120
Special B 400.3 0.050
Special B 400.3 0.050
Special B 400.3 0.050
Special B 400.3 0.050
      11.880

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northdown (U.K.) 5.5 24 40
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 62

Pastabos

48C 5min
66C 60min

vilniaus vanduo

Komentarai

  • DV

    2012 m. Gegužės 15 d.
    Ar tik ne sitas buvo geguzes VAKe?
  • Dainius

    2012 m. Gegužės 15 d.
    Tikrai šitas.
  • DV

    2012 m. Gegužės 15 d.
    Va sitas man vakaro topas. Ir geriasi labai lengvai, ir skrudesis maloniai jauciamas nuo pradzios iki galo, ne per sausas ir ne per saldus, toks labai gerai nutaikytas porteris.
  • Dainius

    2012 m. Birželio 6 d.
    Pritariu, saldokas kiek, bet labai lengvai geriamas porteriokas.
  • lukasvera

    2012 m. Birželio 7 d.
    Ir man, kaip naujokui patiko.
Prisijungę aludariai