Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 10 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. sausio 10 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.014
ABV:
5.9 %
IBU:
40
EBC:
10
IBU/OG:
0.68
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 8 60
Cascade (US) 5.8 24 30
Columbus 16.0 24 10
Amarillo 9.5 25 0
Citra 12.0 24 0
Citra 12.0 45 0
Mosaic 12.5 30 0
      180  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Mangai 2.0 kg Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Pagal Hey Mango IPA

Boil Time: 60 min
Batch Size: 21 liters (fermentor volume)
Pre Boil Size: 28 liters

65 °C 60 min
Dry hop likus 3 dienoms iki pilstymo
Mango (piure) - po 7 dienų



Prisijungę aludariai