Receptas / Mango IPA
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 10 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. sausio 10 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.68
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 45.5 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.500 | 45.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mangai | 2.0 kg | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Pagal Hey Mango IPA
Boil Time:
60 min
Batch Size: 21 liters (fermentor volume)
Pre Boil Size: 28 liters
Batch Size: 21 liters (fermentor volume)
Pre Boil Size: 28 liters
65 °C
60 min
Dry hop likus 3 dienoms iki pilstymo
Mango (piure) - po 7 dienų