Receptas / nuaras
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 10 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. vasario 22 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
46
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 4.000 | 88.9 | |
Aroma salyklas | 150.4 | 0.200 | 4.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1327.0 | 0.160 | 3.6 | |
Special B salyklas | 290.8 | 0.100 | 2.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1504.4 | 0.040 | 0.9 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 6.2 | 22 | 60 | |
Sladek | 6.8 | 6 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.8 | 15 | 10 | |
43 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 200.0 | 83 |
mnvizb
2020 m. Vasario 28 d.Gytis
2020 m. Vasario 28 d.