Receptas / Pusbroliu kvietys
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 4.000 | 57.1 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 3.000 | 42.9 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (CZ) | 4.0 | 10 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 5 | 10 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 0 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 73 |