Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 20 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 19 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.009
ABV:
6.8 %
IBU:
56
EBC:
18
IBU/OG:
0.91
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 4.000
Miuncheno salyklas 19.0 1.000
Karamelinis salyklas 203.4 0.150
      5.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Wolf 13.0 34 60
Simcoe 13.0 25 0
      59  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
BE-256 (šlapios, naudotos) 60.0 85

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 15ºC) +0L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai