Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 24 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.006
ABV:
5.3 %
IBU:
28
EBC:
73
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
Juodas salyklas 1408.8 0.350
      4.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Aurora 8.0 20 60
Styrian Aurora 8.0 12 30
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 87

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai