Receptas / Altbier Dusseldorf
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 5.000 | 55.6 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.100 | 23.3 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 1.500 | 16.7 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 165.6 | 0.400 | 4.4 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (DE) | 2.9 | 50 | 60 | |
Apyniai lietuviski | 2.0 | 100 | 60 | |
Spalt Select (DE) | 2.9 | 50 | 10 | |
200 |