Receptas / Pirdunkelis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. kovo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 9 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
40
|
|
IBU/OG:
0.20
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 2.500 | 48.1 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 2.000 | 38.5 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 0.600 | 11.5 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 1050.8 | 0.100 | 1.9 | |
5.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich Classic | 12.0 | 75 |
Pastabos
Pirmas blynas dunkelweizen