Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 3 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 21 d.

Parametrai

OG:
1.082
FG:
1.028
ABV:
7.1 %
IBU:
88
EBC:
27
IBU/OG:
1.07
dominuoja apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 2.000
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 15.0 2.000
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) (pirmas misos apyniavimas) 8.8 50 45
Northern Brewer (German) 8.8 25 15
Northern Brewer (German) 8.8 25 0
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mauribrew Weiss 6.0 66

Pastabos

Salinau pora valandų su dalies mentalo pavirinimu.

Komentarai

  • Dainius

    2012 m. Liepos 12 d.
    Neblogas, tik labai jau dominuoja apynių skonis.
    15 min apynius dėčiau 45 min. virimo. O šiaip liuks būtų.
Prisijungę aludariai