Receptas / Rūkytas kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.082
|
|
FG:
1.028
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
88
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
1.07
|
dominuoja apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 2.000 | 50.0 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 2.000 | 50.0 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) (pirmas misos apyniavimas) | 8.8 | 50 | 45 | |
Northern Brewer (German) | 8.8 | 25 | 15 | |
Northern Brewer (German) | 8.8 | 25 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mauribrew Weiss | 6.0 | 66 |
Pastabos
Salinau pora valandų su dalies mentalo pavirinimu.
Dainius
2012 m. Liepos 12 d.15 min apynius dėčiau 45 min. virimo. O šiaip liuks būtų.