Informacija

Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 4 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 8 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.025
ABV:
5.1 %
IBU:
46
EBC:
15
IBU/OG:
0.72
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Biržų salyklas 3.0 6.000
Amber 50.0 0.600
CaraAmber 60.0 0.150
      6.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 9.0 17 60
Citra 9.0 17 45
Citra 9.0 17 30
Citra 9.0 17 15
Citra 9.0 17 0
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 14.0 61

Pastabos

44C -- 15 min
53C -- 10 min
65C -- 90 min

Apynių alfa pataisyta "iš akies" nes jau ilgokai užsibuvo šaldiklyje

Komentarai

  • Gytis

    2012 m. Gegužės 4 d.
    Virsiu ir aš tokį šį savaitgalį :) O kaip ne Windsor versija suėjo?
  • vidmantas

    2012 m. Gegužės 4 d.
    Jei noriu pakartot virimą vadinasi suėjo puikiai :). Labai godžiai suvartojau paskutinį butelaitį. Kiek pamenu išlaikiau ilgokai.
  • svyturys

    2012 m. Gegužės 4 d.
    Yra gi skaičiafkės alfos korekcijai. Bo kai pridėsi na glaz, tai iš APA gausis IPA :)
  • vidmantas

    2012 m. Gegužės 4 d.
    IPA tuo labiau gėris :) Paragausiu ir na glaz stilių pataisysiu jei bus reikalas.
Prisijungę aludariai