Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. kovo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 2 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.004
ABV:
5.7 %
IBU:
28
EBC:
12
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 204.8 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Cardinal 10.0 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
BE-256 (šlapios, naudotos) 60.0 92

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 15ºC) +0L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai