Receptas / Erstikio LIKIMO VILKAS
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. kovo 26 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 10 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Maltosa) | 4.0 | 3.900 | 97.5 | |
Karamelinis salyklas | 242.8 | 0.100 | 2.5 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Cardinal | 10.0 | 5 | 60 | |
Styrian Dragon | 7.0 | 7 | 60 | |
Styrian Wolf | 13.0 | 12 | 45 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 7.0 | 85 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 15ºC) +2L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas maltas smulkiai
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 15ºC) +2L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)