Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. kovo 26 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.007
ABV:
5.4 %
IBU:
34
EBC:
13
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.900
Karamelinis salyklas 242.8 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Cardinal 10.0 5 60
Styrian Dragon 7.0 7 60
Styrian Wolf 13.0 12 45
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 7.0 85

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 15ºC) +2L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai