Receptas / #47 Šviesuolis
Informacija
Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
94 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 21 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maltosa bazinis salyklas | 3.0 | 7.500 | 100.0 | |
7.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05 naudotos n karta | 500.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 2.5 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Salinta prie 62 C 90 min., pakelta iki tekinimo 78 C per 30min. , ištekinta per 30 min. apie 55 litrai 10 brix misos
Į fermenterius apie 45 litrai OG 11,8 brix
mielės iš 45 alaus
į II fermenterius 20,04,07
#47 SG-6,0brix
#47,1 SG -6.0brix
20,04,21 išpilstyta
#47 FG=6.0brix 30 litrų kegas +180g cukraus
#47.1 FG=5.8brix apie 15 litrų alaus +90g cukraus - į butelius
Į fermenterius apie 45 litrai OG 11,8 brix
mielės iš 45 alaus
į II fermenterius 20,04,07
#47 SG-6,0brix
#47,1 SG -6.0brix
20,04,21 išpilstyta
#47 FG=6.0brix 30 litrų kegas +180g cukraus
#47.1 FG=5.8brix apie 15 litrų alaus +90g cukraus - į butelius