Receptas / ruginis porteris
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 18 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
48
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.600 | 47.4 | |
Rugių salyklas | 7.0 | 1.130 | 20.6 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 1.000 | 18.2 | |
CaraPils salyklas | 4.5 | 0.250 | 4.6 | |
BEST Chocolate salyklas | 904.2 | 0.200 | 3.6 | |
CaraAroma salyklas | 396.8 | 0.150 | 2.7 | |
Special B salyklas | 292.0 | 0.100 | 1.8 | |
BEST Black salyklas | 1153.6 | 0.050 | 0.9 | |
5.480 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 5.5 | 40 | 60 | |
Centennial | 5.5 | 10 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 12.0 | 77 |
Pastabos
v. 16+21, 20 RO
60 min
Ferm 18C
tamsios karamelės likučių naikinimas.
60 min
Ferm 18C
tamsios karamelės likučių naikinimas.