Receptas / Pienių vynas
Informacija
Kiekis:
5 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 10 d.
Parametrai
OG:
1.152
|
|
FG:
0.982
|
|
ABV:
22.3 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Vyno mielės | 4.0 | 112 |
Pastabos
Pienių vynas 18.05.07
Užvirinta 10 litrų vandens ir sudėti 5 litrai pienių žiedų.
18.05.08
nufiltruoti žiedai, gauta 7 litrai skysčio 1,2 brix
įdėta 1kg cukraus 13,8brix
įdėta dar 0,5kg cukraus OG-18,9brix
Vyno mielės sausos 4g
18.05.21 nupilta nuo mielių SF-7,5brix
19.02.21 nupilta nuo nuosėdų SF-6,0 brix
20.04.10 išpilstyta į butelius 5 litrai FG-6,0brix
gavosi dratas, brandinsim 10 metų ir tuomet pažiūrėsim galutinį rezultatą.
Užvirinta 10 litrų vandens ir sudėti 5 litrai pienių žiedų.
18.05.08
nufiltruoti žiedai, gauta 7 litrai skysčio 1,2 brix
įdėta 1kg cukraus 13,8brix
įdėta dar 0,5kg cukraus OG-18,9brix
Vyno mielės sausos 4g
18.05.21 nupilta nuo mielių SF-7,5brix
19.02.21 nupilta nuo nuosėdų SF-6,0 brix
20.04.10 išpilstyta į butelius 5 litrai FG-6,0brix
gavosi dratas, brandinsim 10 metų ir tuomet pažiūrėsim galutinį rezultatą.