Receptas / Porteris
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 9 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
57
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 5.000 | 78.7 | |
Aroma | 150.1 | 0.500 | 7.9 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 7.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 3.9 | |
Special B | 400.3 | 0.100 | 1.6 | |
6.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 6.0 | 70 | 30 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 71 |
Guobalynas 2012
2012 m. liepos 15 d.