Receptas / QuarAPA
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 18 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
45
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.86
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale | 6.0 | 4.150 | 69.2 | |
Simpsons Extra Pale Ale | 3.5 | 1.000 | 16.7 | |
Vienna | 7.0 | 0.600 | 10.0 | |
CaraMunich II | 120.6 | 0.250 | 4.2 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 12.0 | 30 | 60 | |
Citra | 12.0 | 30 | 10 | |
Simcoe | 13.0 | 50 | 0 | |
Simcoe CRYO | 13.0 | 28 | 0 | |
Mosaic CRYO | 12.5 | 28 | 0 | |
166 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05 | 200.0 | 77 |
Pastabos
Vanduo krano (19+17) + 3g gipso.
Target mash pH - 5.2. (strike - 8ml, sparge - 3ml)
Salinimas 65C 30min, 72C 30min.
Fermentacija - 18C.
Target mash pH - 5.2. (strike - 8ml, sparge - 3ml)
Salinimas 65C 30min, 72C 30min.
Fermentacija - 18C.