Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
82 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gegužės 22 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.010
ABV:
5.2 %
IBU:
21
EBC:
7
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.100
BEST Heidelberg salyklas 2.9 1.500
BEST Vienna salyklas 9.0 0.700
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.200
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.7 13 60
Hallertauer Tradition 5.5 5 40
Hallertauer Tradition 5.5 5 15
      23  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 2206: Bavarian Lager 12.0 80

Pastabos

v. 15,8+18,5 RO/100
2.8 g CaSO4 + 
2.2 g CaCl2 
f.r. 21,16 10,5 gr ->pH 5,5
64C - 45 min
72C - 45 min
Vir 75 min
Ferm 14C

(Heidelbergo likutį sudėjau, nėra būtinas. Gali būti pilsas.)
Prisijungę aludariai