Receptas / helles 2020
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 11 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.100 | 46.7 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 1.500 | 33.3 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.700 | 15.6 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.200 | 4.4 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 10.7 | 13 | 60 | |
Hallertauer Tradition | 5.5 | 5 | 40 | |
Hallertauer Tradition | 5.5 | 5 | 15 | |
23 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 2206: Bavarian Lager | 12.0 | 83 |
Pastabos
v. 15,8+18,5 RO/100
2.8 g CaSO4 + 2.2 g CaCl2
f.r. 21,16 10,5 gr ->pH 5,5
64C - 45 min
72C - 45 min
Vir 75 min
Ferm 14C
(Heidelbergo likutį sudėjau, nėra būtinas. Gali būti pilsas.)
2.8 g CaSO4 + 2.2 g CaCl2
f.r. 21,16 10,5 gr ->pH 5,5
64C - 45 min
72C - 45 min
Vir 75 min
Ferm 14C
(Heidelbergo likutį sudėjau, nėra būtinas. Gali būti pilsas.)