Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 7 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.012
ABV:
5.3 %
IBU:
28
EBC:
7
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.700
      3.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 9.0 15 60
Airiška kerpena 0.0 1 16
Marynka 9.0 10 15
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 5.0 77

Pastabos

Salinimas:
• pilama 9L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,43);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 3 min ~77ºC (1:3,78);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+7L+2L).

Fermentacija:
pirminė - aštuonios dienos.
antrinė - be antrinės.
Prisijungę aludariai