Receptas / Erstikio VAVSA MARYNKA
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 7 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.700 | 100.0 | |
3.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 5.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 9L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,43);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 3 min ~77ºC (1:3,78);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+7L+2L).
Fermentacija:
pirminė - aštuonios dienos.
antrinė - be antrinės.
• pilama 9L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,43);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 3 min ~77ºC (1:3,78);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+7L+2L).
Fermentacija:
pirminė - aštuonios dienos.
antrinė - be antrinės.