Receptas / Rams bėlgs
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 11 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 11 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
40
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miežių salyklas (Čekija) | 3.0 | 3.360 | 70.0 | |
Miežių salyklas (Čekija) 60min 175C | 140.1 | 1.440 | 30.0 | |
4.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Pioneer (U.K.) | 9.0 | 16 | 60 | |
Amarillo | 8.0 | 8 | 15 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Ardenes | 10.0 | 80 |
Pastabos
Cinamono lazdelė, juodųjų pipirų šaukštas