Receptas / Tamsuolis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. kovo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gegužės 3 d.
Parametrai
OG:
1.072
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
105
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.750 | 51.0 | |
Miuncheno salyklas | 13.0 | 1.000 | 13.6 | |
Karamelinis salyklas (Alutex) | 230.2 | 1.000 | 13.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 10.9 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 500.4 | 0.500 | 6.8 | |
Juodas salyklas (Alutex) | 1200.9 | 0.300 | 4.1 | |
7.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 10 | 60 | |
Tradition (German) | 6.0 | 25 | 30 | |
Tradition (German) | 6.0 | 25 | 5 | |
Amarillo | 7.5 | 15 | 5 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas 2val. ~65oC
Prieskoniai:
Kardamonas ankštimis 5g - 5 min (svėriau visus, dėjau išlukštentus)
Cinamono lazdelės 2 vnt. - 5 min
Curacao 20g - 5 min
Prieskoniai:
Kardamonas ankštimis 5g - 5 min (svėriau visus, dėjau išlukštentus)
Cinamono lazdelės 2 vnt. - 5 min
Curacao 20g - 5 min