Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 28 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.011
ABV:
4.9 %
IBU:
24
EBC:
51
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.7 12 60
Hersbrucker (German) 4.1 20 30
Hersbrucker (German) 4.1 20 15
      52  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

salinimas

17l - 74c > 65 c
11l - 100c > 78c

viso vandens >40l

Komentarai

  • zaltys

    2012 m. Gegužės 14 d.
    Įsipjovei pirštą virdamas alų?
  • west

    2012 m. Gegužės 15 d.
    diena prieš droždamas šaukštą alaus virimui. tai nusprendžiau kad reikia virt. :)
Prisijungę aludariai