Receptas / Juliet
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 6 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.500 | 73.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.600 | 9.8 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.500 | 8.2 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 8.2 | |
6.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer (U.S.) | 5.0 | 35 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 10 | 60 | |
Hallertauer (U.S.) | 5.0 | 15 | 10 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 15 | 5 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEAST XL 3724 BELGIAN SAISON | 10.0 | 73 |
Pastabos
Cukrus dedamas likus 15 min iki virimo pabaigos
Irish moss 5 g likus 10 min iki virimo pabaigos
Virimo pabaigoje įdėti 60 g imbierinių saldainių (kristalizuoto imbiero)
Irish moss 5 g likus 10 min iki virimo pabaigos
Virimo pabaigoje įdėti 60 g imbierinių saldainių (kristalizuoto imbiero)