Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 6 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.016
ABV:
5.7 %
IBU:
28
EBC:
23
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.500
CaraCrystal 120.1 0.600
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
      6.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer (U.S.) 5.0 35 60
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 10 60
Hallertauer (U.S.) 5.0 15 10
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 15 5
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST XL 3724 BELGIAN SAISON 10.0 73

Pastabos

Cukrus dedamas likus 15 min iki virimo pabaigos
Irish moss 5 g likus 10 min iki virimo pabaigos
Virimo pabaigoje įdėti 60 g imbierinių saldainių (kristalizuoto imbiero)
Prisijungę aludariai