Receptas / Kvietinis gimtadieniui
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.042
|
|
|
FG:
1.013
|
|
|
ABV:
3.9 %
|
|
|
IBU:
14
|
|
|
EBC:
9
|
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 3.000 | 50.0 | |
| BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 50.0 | |
| 6.000 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 6.0 | 70 |
Pastabos
Mieles rehidravau o po rehidracijos ipyliau misos kol virė alus.
Underpithcinau, kad daugiau mielių charakrerio butu.
salinimas 64C 70 min
64C-78C 10min
Underpithcinau, kad daugiau mielių charakrerio butu.
salinimas 64C 70 min
64C-78C 10min
