Receptas / Spindulys
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 3.000 | 60.0 | |
Marris Otter | 4.0 | 1.500 | 30.0 | |
Kukurūzų dribsniai | 4.0 | 0.500 | 10.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 4.0 | 20 | 40 | |
Spalt Select (German) | 4.0 | 10 | 20 | |
Spalt Select (German) | 4.0 | 10 | 10 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich (antros kartos) | 50.0 | 78 |
Pastabos
Apynių kartumas apytikslis. Spalt select likučius iš teminio VAK'o naudojau, tai jau bus pastovėję...
Salinimas:
Užpilama karštu vandeniu iš krano. ir pakeliama iki 68 laipsnių.
68 laipsniai - 60 min.
Salinimas:
Užpilama karštu vandeniu iš krano. ir pakeliama iki 68 laipsnių.
68 laipsniai - 60 min.
Ignieška
2012 m. Birželio 20 d.