Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 22 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.011
ABV:
5.1 %
IBU:
13
EBC:
8
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.0 3.000
Marris Otter 4.0 1.500
Kukurūzų dribsniai 4.0 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 4.0 20 40
Spalt Select (German) 4.0 10 20
Spalt Select (German) 4.0 10 10
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich (antros kartos) 50.0 78

Pastabos

Apynių kartumas apytikslis. Spalt select likučius iš teminio VAK'o naudojau, tai jau bus pastovėję...

Salinimas:
Užpilama karštu vandeniu iš krano. ir pakeliama iki 68 laipsnių.
68 laipsniai - 60 min.

Komentarai

  • Ignieška

    2012 m. Birželio 20 d.
    Spalva atitinka pavadinimą - vaiski geltona, labai apetitiška. O apyniai vis dėlto jaučiasi gana ryškiai ir aromate, ir skonyje, nebuvo taip išsivadėję. Apskritai maloniai geriasi, nors man kaip kvietiniam apynių šiek tiek per daug.
Prisijungę aludariai