Receptas / Huell Koks Kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 2.700 | 50.0 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.700 | 50.0 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Huell Melon | 5.4 | 20 | 60 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 100.0 | 82 |
Pastabos
54-64c -8min
64c - 60 min
64-72v - 8min
72c - 15min
72-79c - 8min
79c - 5min
boil 65min
64c - 60 min
64-72v - 8min
72c - 15min
72-79c - 8min
79c - 5min
boil 65min