Receptas / esbas
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gegužės 31 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. vasario 28 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.800 | 73.8 | |
Briess Pilsen DME | 4.0 | 0.450 | 18.4 | |
CaraPils salyklas | 4.5 | 0.090 | 3.7 | |
Pale Chocolate salyklas | 801.8 | 0.050 | 2.0 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 3.3 | 0.050 | 2.0 | |
2.440 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (UK) | 4.3 | 14 | 60 | |
Fuggle (UK) | 4.3 | 7 | 15 | |
Fuggle (UK) | 4.3 | 7 | 0 | |
28 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Whirlfloc Tabletės 1/2 | 1.0 g | Virimui | 15 min. | |
cukrus | 60.0 g | Buteliuose | - |