Receptas / Vestuvinis stout
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. kovo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. kovo 25 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
55
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 9.500 | 85.6 | |
Lactoze | 0.0 | 0.600 | 5.4 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.500 | 4.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 800.6 | 0.300 | 2.7 | |
Special B | 400.3 | 0.200 | 1.8 | |
11.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 50 | 40 | |
Tradition (German) | 6.5 | 30 | 3 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |