Informacija

Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 16 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 19 d.

Parametrai

OG:
1.034
FG:
1.003
ABV:
4.0 %
IBU:
14
EBC:
4
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
Bazinis salyklas 3.0 0.750
Cukrus 0.0 0.300
      1.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.0 15 60
Hersbrucker (German) 4.0 5 15
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 92

Pastabos

verdant ALelį sugalvojau pasidaryti trečiokėlio, taigi atskirame inde užsalinau avižinius dribsnius, palikau kokiai valandai kol nutekinau reikiamą kiekį misos. Po to į salinimo kubiliuką supyliau dribslius ir užpyliau 3 litrais karšto vandens, apie 85 laipsnių, ir palikau valandai, po ko nutekinau 13l misos, kurios OG 1025
Prisijungę aludariai