Receptas / TREČIOKėlis
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 16 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 19 d.
Parametrai
OG:
1.034
|
|
FG:
1.003
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
4
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 43.2 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 0.750 | 40.5 | |
Cukrus | 0.0 | 0.300 | 16.2 | |
1.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.0 | 15 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 5 | 15 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Ale 514 | 12.0 | 92 |
Pastabos
verdant ALelį sugalvojau pasidaryti trečiokėlio, taigi atskirame inde užsalinau avižinius dribsnius, palikau kokiai valandai kol nutekinau reikiamą kiekį misos. Po to į salinimo kubiliuką supyliau dribslius ir užpyliau 3 litrais karšto vandens, apie 85 laipsnių, ir palikau valandai, po ko nutekinau 13l misos, kurios OG 1025