Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. birželio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. liepos 24 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.009
ABV:
5.0 %
IBU:
26
EBC:
9
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienna salyklas (2.7 lb) 9.0 1.220
Ryžių dribsniai (1.3 lb) 0.0 0.580
Briess Pilsen DME 4.0 0.450
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.090
Munich Light (Avangard) 20.0 0.000
      2.340

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
El Dorado 12.6 8 60
Hallertau Mittelfruh 3.8 7 5
Hallertau Mittelfruh 3.8 7 0
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
OSLO 12.0 81

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Whirfloc 1.0 g Virimui -
cukrus 70.0 g Buteliuose -

Pastabos

Bandau estrella damm padaryt. Naudosiu ta pati recepta ir vis tuninsiu.
Salint aukstesnej temp, kad saldumo kazkiek liktu galutiniam produkte.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai