Receptas / Grapefruit IPA
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. birželio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 15 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
56
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
1.01
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.500 | 75.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 8.3 | |
BEST Rye Malt | 8.0 | 0.500 | 8.3 | |
CaraPils salyklas | 4.5 | 0.500 | 8.3 | |
6.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Greipfruto sultys | 100.0 ml | Pirminei fermentacijai | - | |
Greipfruto žievelė | 30.0 g | Pirminei fermentacijai | - |
Pastabos
65C - 60min
77C - 20min
77C - 20min