Receptas / Erstikio HOPE DIES LAST
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. liepos 9 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. liepos 21 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.003
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Maltosa) | 4.0 | 3.800 | 95.0 | |
Karamelinis salyklas | 254.6 | 0.150 | 3.8 | |
BEST Black salyklas | 1448.4 | 0.050 | 1.3 | |
4.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 93 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) +2L
antrinė - 1 diena (aplinkos temperatūra 25ºC)
Visas salyklas maltas smulkiai
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) +2L
antrinė - 1 diena (aplinkos temperatūra 25ºC)