Receptas / Come'at me Kveikfrut
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. liepos 13 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. liepos 17 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 69.0 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.500 | 8.6 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 8.6 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.9 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Comet | 8.4 | 10 | 60 | |
Comet | 8.4 | 20 | 10 | |
Comet | 8.4 | 30 | 1 | |
Comet | 8.4 | 30 | 0 | |
Comet | 8.4 | 50 | 0 | |
140 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
LalBrew Voss Kveik | 11.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Greipfruto žievelė | 40.0 g | Virimui | - | |
Greipfruto sultys | 250.0 ml | Pirminei fermentacijai | - |
Pastabos
NEIPA with kveik yeast and grapefruit
67C - 60min
67C - 60min