Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. liepos 13 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. liepos 17 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.011
ABV:
6.0 %
IBU:
16
EBC:
9
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
BEST Vienna salyklas 9.0 0.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.500
Miežiniai dribsniai 3.0 0.400
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Comet 8.4 10 60
Comet 8.4 20 10
Comet 8.4 30 1
Comet 8.4 30 0
Comet 8.4 50 0
      140  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
LalBrew Voss Kveik 11.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 40.0 g Virimui -
Greipfruto sultys 250.0 ml Pirminei fermentacijai -

Pastabos

NEIPA with kveik yeast and grapefruit
67C - 60min

Prisijungę aludariai