Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. liepos 14 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. liepos 23 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.005
ABV:
5.1 %
IBU:
36
EBC:
18
IBU/OG:
0.81
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 255.4 0.200
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 15 60
Mandarina Bavarija 7.6 16 0
      31  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 89

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 25ºC)
Prisijungę aludariai