Receptas / Kvietinis
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.042
|
|
|
FG:
1.011
|
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
|
IBU:
12
|
|
|
EBC:
7
|
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 61.5 | |
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 2.500 | 38.5 | |
| 6.500 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
