Receptas / Lašininis
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugpjūčio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 3 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 5.000 | 72.6 | |
Grikių salyklas | 8.0 | 0.840 | 12.2 | |
Ryžių dribsniai | 0.0 | 0.600 | 8.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.450 | 6.5 | |
6.890 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew S-33 | 12.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Skaldyti žirniai | 100.0 g | Salinimui | 80 min. |