Receptas / Erstikio VASARYNKA
Informacija
Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 30 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 13 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 3.000 | 75.0 | |
Munchner salyklas | 25.0 | 1.000 | 25.0 | |
4.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 6.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 7L / 95ºC vandens;
• išmaišoma ir po 10 min tekinama;
• pilama 5L / 95ºC vandens;
• išmaišoma ir po 10 min tekinama;
• pilama 4L / 95ºC vandens;
• išmaišoma ir po 10 min tekinama.
Fermentacija:
pirminė -11 dienų.
antrinė -be antrinės.
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 7L / 95ºC vandens;
• išmaišoma ir po 10 min tekinama;
• pilama 5L / 95ºC vandens;
• išmaišoma ir po 10 min tekinama;
• pilama 4L / 95ºC vandens;
• išmaišoma ir po 10 min tekinama.
Fermentacija:
pirminė -11 dienų.
antrinė -be antrinės.
Gytis
2012 m. Gegužės 30 d.erstikis
2012 m. Gegužės 30 d.west
2012 m. Gegužės 30 d.erstikis
2012 m. Gegužės 30 d.null
2012 m. Gegužės 30 d.