Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 2 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 4 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.008
ABV:
5.5 %
IBU:
33
EBC:
18
IBU/OG:
0.66
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 4.300
Karamelinis salyklas 258.2 0.200
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.0 25 60
Mandarina Bavarija 7.6 17 0
      42  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 84

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) +2L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 24ºC)
Prisijungę aludariai