Receptas / RIS-6
Informacija
Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 18 d.
Parametrai
OG:
1.086
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
9.0 %
|
|
IBU:
75
|
|
EBC:
93
|
|
IBU/OG:
0.87
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas Vikingmalt | 6.0 | 9.200 | 51.1 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 5.000 | 27.8 | |
TF Crystal rye malt | 176.3 | 1.000 | 5.6 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 0.800 | 4.4 | |
juodas aluteksas | 1431.3 | 0.500 | 2.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 2.8 | |
BEST Biscuit salyklas | 50.0 | 0.500 | 2.8 | |
VIKING CHOCOLATE | 901.4 | 0.500 | 2.8 | |
18.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Topaz | 18.3 | 80 | 60 | |
HBC 472 | 8.7 | 100 | 5 | |
180 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WLP004 Irish Ale | 100.0 | 74 | |
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |