Receptas / Pirmas stautas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 1 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
94
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 3.500 | 68.6 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.600 | 11.8 | |
Brown Malt | 100.1 | 0.400 | 7.8 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.300 | 5.9 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 3.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.100 | 2.0 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 45 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 25 | 15 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |