Receptas / Laurio kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 47.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 47.2 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.300 | 5.7 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.4 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Weisenstefan | 100.0 | 75 |