Receptas / Laurio kvietinis
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.059
|
|
|
FG:
1.015
|
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
|
IBU:
13
|
|
|
EBC:
10
|
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 47.2 | |
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 47.2 | |
| Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.300 | 5.7 | |
| 5.300 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Saaz (Czech) | 3.4 | 30 | 60 | |
| 30 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Weisenstefan | 100.0 | 75 |
