Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. spalio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. spalio 31 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.019
ABV:
5.4 %
IBU:
3
EBC:
7
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 9.000
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 100 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew T-58 12.0 68

Pastabos

50 virimui, T58_II


7 valandos.

Virta 2020-10-10
Pilstyta 2020-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 67 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 20 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.

Pradinis OG xxx BRIX
Galutinis FG xxx BRIX
pH po virimo xxx
pH xx po fermentacijos pilstant.

Startas su 23 C iškart dedant į 16 C aplinką, fermentacija 20 d. kelis kartus pajudinant, gal ant 5 ir 10 dienų.
Pilstoma į butelius savaitei prie 25C.



Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 3,2 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,5 E (200 g)



Prisijungę aludariai