Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. spalio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. lapkričio 11 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.019
ABV:
5.4 %
IBU:
3
EBC:
7
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 9.000
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 100 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew T-58 12.0 68

Pastabos

50 virimui, T58_II


7 valandos.

Virta 2020-10-10
Pilstyta 2020-11-01

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 67 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 20 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.

Pradinis OG 15 BRIX
Galutinis FG 5 BRIX
pH po virimo xx
pH 4,65 po fermentacijos pilstant.

Startas su 23 C iškart dedant į 16 C aplinką, fermentacija 20 d. kelis kartus pajudinant, gal ant 5 ir 10 dienų.
Pilstoma į butelius savaitei prie 25C.



Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 3,2 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,5 E (200 g)



Prisijungę aludariai