Receptas / T58_II
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. spalio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. lapkričio 11 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
3
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.05
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 9.000 | 100.0 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.5 | 100 | 1 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew T-58 | 12.0 | 68 |
Pastabos
50 virimui, T58_II
7 valandos.
Virta 2020-10-10
Pilstyta 2020-11-01
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 67 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 20 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
pH po virimo xx
pH 4,65 po fermentacijos pilstant.
Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 3,2 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,5 E (200 g)
Virta 2020-10-10
Pilstyta 2020-11-01
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 67 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 20 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
Pradinis OG 15 BRIX
Galutinis FG 5 BRIXpH po virimo xx
pH 4,65 po fermentacijos pilstant.
Startas su 23 C iškart dedant į 16 C aplinką, fermentacija 20 d. kelis kartus pajudinant, gal ant 5 ir 10 dienų.
Pilstoma į butelius savaitei prie 25C. Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 3,2 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,5 E (200 g)