Receptas / Pastry II bandymas
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. spalio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. lapkričio 15 d.
Parametrai
OG:
1.085
|
|
FG:
1.040
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
48
|
|
EBC:
94
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 49.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.200 | 11.9 | |
Laktozė | 1.0 | 1.000 | 9.9 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.750 | 7.4 | |
BEST Chocolate salyklas | 905.6 | 0.600 | 6.0 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 71.1 | 0.520 | 5.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 5.0 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.6 | 0.310 | 3.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1331.0 | 0.200 | 2.0 | |
10.080 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 59 | |
Fermentis Safbrew S-33 | 12.0 | 63 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cini minis | 250.0 g | - | - | |
Oho šokoladiniai dribsniai | 425.0 g | Salinimui | - |
Pastabos
Salinimas 70C-60 min.
Virimas -3 val.
Virimas -3 val.