Receptas / Gintarinė karamelė
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 11 d.
Parametrai
|
OG:
1.061
|
|
|
FG:
1.017
|
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
|
IBU:
25
|
|
|
EBC:
25
|
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 66.7 | |
| Bazinis salyklas | 50.0 | 1.000 | 13.3 | |
| Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 13.3 | |
| CaraCrystal | 125.1 | 0.500 | 6.7 | |
| 7.500 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Magnum | 10.2 | 20 | 50 | |
| Brewer's Gold (German) | 5.1 | 20 | 50 | |
| Tettnanger (German) | 4.7 | 5 | 20 | |
| Tettnanger (German) | 4.7 | 5 | 1 | |
| 50 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Safale S-33 | 12.0 | 72 |
